smokeyflower.jpg

Commerciële tarieven. 

Alle tarieven zijn opgesteld op basis van de gaande tarieven Pictorright en de tarievenlijst van Stichting BeeldAnoniem.

Publicatie van mijn werk: 

Bij publicatie van beeldmateriaal van AGHeeremansPhotography in welk medium van ook of op welke wijze dan ook is het verplicht om bronsvermelding te hanteren tenzij hier uitdrukkelijk in de gebruikerslicentie vermelding van is gedaan dat deze is afgekocht

De vermelding is als volgende: AGHeeremansPhotography en waar mogelijk de website www.agheeremansphotography.nl. Op sociale media is een tag nodig bij de publicatie van mijn foto's.

 

Voorwaarden:

 

Het gebruik van foto's kan nooit worden doorverkocht of worden overgedragen aan derden.

Bij inbreuk van deze deze gebruikersvoorwaarden en de algemene voorwaarden van AGHeeremansPhotography zal een tarief van minstens het drievoudige aan regulier tarief in rekening worden gebracht met een minimum van €185 EXCL. BTW.

Wat betekent gebruikersrecht:

Als maker van de beelden heb ik altijd het auteursrecht dat betekent dat al mijn beeldmateriaal beschermd is. . Dat wil zeggen dat het eigendom van de foto’s van de fotograaf is en blijft en dat de opdrachtgever een licentie wordt verleend voor het gebruik van de foto’s. 

*Uitgesloten van onbepaald/onbeperkt gebruik zijn: Regionale/landelijke/internationale reclame campagnes ( billboards, bushok) em advertenties ( tv) reclamespots en boeken. Wanneer dit voorkomt bij nieuw gebruik dan maak ik hiervoor een nieuwe offerte. 

*

Tarief voor eenmalig gebruik:

Alleen online gebruik

€85,- excl BTW

Tarief voor communicatie-uitingen op grote vlakken:

 t/m 1 m2

€350 excl. btw

 

t/m 3m2

€500 excl. btw

 

t/m 5m2

€850 excl. btw

 

Drukwerk tot A4 

€150,- excl. btw

Reclame en advertentie doeleinden:

Toeslag is afhankelijk van het medium. opslage en bekendheid van publicatie. 

Toeslag onbepaald en onbeperkt gebruik

 

%100

Boeken tot A4 formaat

€150-600,- excl. BTW

Gebruik meerdere werken: -10%

Toeslag onbepaalde tijd en onbeperkte exclusief gebruik.

 toeslag %200