ABOUT

Wie ben ik? 

Hallo mijn naam is Alexandra, ik ben een fotografe met een  verlangen en passie om te ontdekken en te creëren met mijn camera,  al sinds ik een klein meisje was en de camera kon vasthouden ben ik verliefd geraakt op de schoonheid van de fotografie. Ik ben gepassioneerd over  fotografie en het spelen en werken met licht en vooral het samenwerken om tot mooie resultaten te komen . Het liefste van al vang en grijp ik de momenten/gevoelens/verhalen, die gevoelens oproepen en gedachten and laat anderen raken door de oneindinge schoonheid van alles wat er is. Ik ben een zeer diverse fotograaf die werkelijk alles graag in een beeld vangt.

Als fotograaf vind ik niets leuker om jou op je gemak te stellen en plezier te maken terwijl  ik mooie pure foto's van jou schiet zonder stress en ongemak maar die jou vangen zoals je echt bent en je unieke schoonheid te laten zien in foto's. Ik vind het mooie van mijn vak dat ik iemand gerust kan stellen in een shoot en het eigenlijk ontzettend leuk kan maken en natuurlijk jou kan voorzien met mooie foto's.   Mijn  stijl kenmerkt zich door kleurrijke unieke foto's waar veel gevoel in zit. Ik heb onder andere samengewerkt met Artquake Westfriesland, Motormeiden, de gemeente Heerhugowaard en meerdere ondernemers.   Behalve dat ik fotografeer ben ik ook een fotograaf die zeer bedreven is in het bewerkingsproces  en specialiseer ik mij ook in retouching.  Daarnaast ben ik altijd aan het leren om nog beter te worden in mijn vak. 

ikzelf1603631221755.jpg

Valerie June Smit

Gelukkig heb ik Alexandra leren kennen toen ik een artikel schreef voor Motormeiden. De foto's van die shoot die zij aanleverde waren zeer goed gelukt. Niet alleen motor shoots, maar ook haar landschapfoto's zijn waanzinnig.

Ik heb de mazzel gehad om meerdere keren met haar te mogen werken en de reacties op haar foto's zijn altijd positief.

Ze neemt de tijd en laat mensen op hun gemak voelen. Ook luistert zij goed naar wat de bedoeling is van de shoot en met haar oog voor detail en creativiteit zorgt zij voor een te gek resultaat!

Chantal Geers

Super lieve en rustige fotografe. Neemt de tijd om je te leren kennen om te zien wat bij je past en gaat dan tot het uiterste om het perfecte plaatje te creëren! Ze heeft zelf veel ideeën, maar je eigen inbreng is ook van harte welkom. Was een top ervaring met super mooie plaatjes als resultaat.

Juanita van de Broek

Enkele weken geleden bij AGHeeremans Photography een heel fijne fotoshoot gehad. Sanne voelde precies goed aan wat mijn wensen waren, wat ik wilde uitstralen en welk verhaal ik wilde vertellen met mijn foto's. Ze werkt heel professioneel en zakelijk, maar tegelijkertijd weet ze je erg op je gemak te stellen. Ze babbelt gezellig en heeft een open werkhouding. De foto's zijn fantastisch gelukt, ben er erg blij mee. Ik raad haar werk met plezier aan!! Dank je, Sanne voor het prachtige werk dat je levert!