Wie ben ik? 

Hallo, mijn naam is Alexandra, en ik woon in Heerhugowaard. Ik ben creatief, gevoelig, nieuwsgierig en een klein beetje avontuurlijk;) 

Ik ben een vrolijke, spontane en gevoelige fotografe met een eigen stijl die tot het uiterste gaat voor de foto waar je hart sneller van gaat kloppen. 

Ik weet hoe het voelt als je nooit mooi op de foto staat en ik wil daar verandering in brengen. Mijn fotosessies zijn momenten waar ik volledig de tijd voor je neem en je laat zien dat je wel mooi op de foto kan staan.  Naast dat ik de foto's lever waar je heel blij van wordt wil ik je ook even een dosis zelfvertrouwen meegeven en een fijne belevenis. Beelden en momenten om te koesteren plus de extra persoonlijke aandacht en service is waar ik om bekend sta. 

Als fotograaf zet ik jou in je kracht, ik ben een fotograaf die diversiteit en inclusiviteit wil uitdragen en ik ben een groot voorstander van Body Positivity en Selflove. Iedereen is mooi en fantastisch uniek, dat wil ik laten zien en je laten voelen. Je bent prachtig zoals je bent en ik zal je dat laten zien. 

Ik doe niets liever dan fotograferen. Als klein meisje was ik betoverd door de magie van het fotograferen en het beeld grijpen wat ik zag en voelde en dat delen, dat zal nooit meer weg gaan.  Waar ik ben is mijn camera en zodra het licht mooi begint te worden ga ik op avontuur. 

 

 Ik fotografeer portretten,  lifestyle,  bedrijven,  reportages, interieur, branding, producten, workshops,  gezinnen, kinderen, kunst, sport, landschappen, natuur en nog zoveel meer.  Zie mijn portfolio en check mijn Instagram voor een impressie van mijn werk.   

 

20220131-IMG_20220131_113139 (1).jpg