Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze privacy verklaring voor meer informatie.
Portretfoto van een vrouw, zwart & witImage of Alexandra Heeremans, Black & White

Hey!, Ik ben

Alexandra Heeremans

Ik ben professioneel fotograaf

Ik ben een vrolijke, spontane en gevoelige fotografe met een eigen stijl die tot het uiterste gaat voor de foto waar je hart sneller van gaat kloppen.

Image on the side of an motor riding

Ik doe niets liever dan fotograferen. Als klein meisje was ik betoverd door de magie van het fotograferen en het beeld grijpen wat ik zag en voelde en dat delen, dat zal nooit meer weg gaan.  Waar ik ben is mijn camera en zodra het licht mooi begint te worden ga ik op avontuur.

Vrouw met haar kind in de armen

Als fotograaf zet ik jou in je kracht, ik ben een fotograaf die diversiteit en inclusiviteit wil uitdragen en ik ben een groot voorstander van Body Positivity en Selflove. Iedereen is mooi en fantastisch uniek, dat wil ik laten zien en je laten voelen, naast dat ik de foto's lever waar je heel blij van wordt wil ik je ook even een dosis zelfvertrouwen meegeven en een fijne belevenis. Beelden en momenten om te koesteren plus de extra persoonlijke aandacht en service is waar ik om bekend sta.

Ik weet hoe het voelt als je nooit mooi op de foto staat en ik wil daar verandering in brengen. Mijn fotosessies zijn momenten waar ik volledig de tijd voor je neem en je laat zien dat je wel mooi op de foto kan staan. Je bent prachtig zoals je bent en ik zal je dat laten zien.
Zie mijn portfolio en check mijn Instagram voor een impressie van mijn werk.

Wat anderen over mij zeggen

Portret van vrouw

Valerie June Smit

"
Gelukkig heb ik Alexandra leren kennen toen ik een artikel schreef voor Motormeiden. De foto's van die shoot die zij aanleverde waren zeer goed gelukt. Niet alleen motor shoots, maar ook haar landschap foto's zijn waanzinnig.​Ik heb de mazzel gehad om meerdere keren met haar te mogen werken en de reacties op haar foto's zijn altijd positief. Ze neemt de tijd en laat mensen op hun gemak voelen. Ook luistert zij goed naar wat de bedoeling is van de shoot en met haar oog voor detail en creativiteit zorgt zij voor een te gek resultaat!"

Portret van een jongere vrouw, in een bos

Chantal Geers

"
Super lieve en rustige fotografe. Neemt de tijd om je te leren kennen om te zien wat bij je past en gaat dan tot het uiterste om het perfecte plaatje te creëren! Ze heeft zelf veel ideeën, maar je eigen inbreng is ook van harte welkom. Was een top ervaring met super mooie plaatjes als resultaat."

Vrouw met kwast aan het verven op een canvas.

Juanita van de Broek

"
Enkele weken geleden bij AGHeeremans Photography een heel fijne fotoshoot gehad. Sanne voelde precies goed aan wat mijn wensen waren, wat ik wilde uitstralen en welk verhaal ik wilde vertellen met mijn foto's. Ze werkt heel professioneel en zakelijk, maar tegelijkertijd weet ze je erg op je gemak te stellen. Ze babbelt gezellig en heeft een open werkhouding. De foto's zijn fantastisch gelukt, ben er erg blij mee. Ik raad haar werk met plezier aan!! Dank je, Sanne/Alexandra voor het prachtige werk dat je levert!"

a black and white photo of a smiling woman

Contact

Bedank voor je bericht. We hebben hem ontvangen.
Oops! Er is iets verkeerd gegaan bij het verzenden van je bericht, probeer het later eens opnieuw.