Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze privacy verklaring voor meer informatie.

Portfolio

a woman standing on a stage with a microphone
Portret foto van een danser, Zwart & Wit
a man with long hair playing a guitar
a man playing a bass guitar on stage
a man with long red hair playing a guitar
Foto van iemand die gitaar speelt, zwart & wit
a woman in a black and white dress singing on stage

Wat anderen over mij zeggen

Portret van vrouw

Valerie June Smit

"
Gelukkig heb ik Alexandra leren kennen toen ik een artikel schreef voor Motormeiden. De foto's van die shoot die zij aanleverde waren zeer goed gelukt. Niet alleen motor shoots, maar ook haar landschap foto's zijn waanzinnig.​Ik heb de mazzel gehad om meerdere keren met haar te mogen werken en de reacties op haar foto's zijn altijd positief. Ze neemt de tijd en laat mensen op hun gemak voelen. Ook luistert zij goed naar wat de bedoeling is van de shoot en met haar oog voor detail en creativiteit zorgt zij voor een te gek resultaat!"

Portret van een jongere vrouw, in een bos

Chantal Geers

"
Super lieve en rustige fotografe. Neemt de tijd om je te leren kennen om te zien wat bij je past en gaat dan tot het uiterste om het perfecte plaatje te creëren! Ze heeft zelf veel ideeën, maar je eigen inbreng is ook van harte welkom. Was een top ervaring met super mooie plaatjes als resultaat."

Vrouw met kwast aan het verven op een canvas.

Juanita van de Broek

"
Enkele weken geleden bij AGHeeremans Photography een heel fijne fotoshoot gehad. Sanne voelde precies goed aan wat mijn wensen waren, wat ik wilde uitstralen en welk verhaal ik wilde vertellen met mijn foto's. Ze werkt heel professioneel en zakelijk, maar tegelijkertijd weet ze je erg op je gemak te stellen. Ze babbelt gezellig en heeft een open werkhouding. De foto's zijn fantastisch gelukt, ben er erg blij mee. Ik raad haar werk met plezier aan!! Dank je, Sanne/Alexandra voor het prachtige werk dat je levert!"

Contact

Bedank voor je bericht. We hebben hem ontvangen.
Oops! Er is iets verkeerd gegaan bij het verzenden van je bericht, probeer het later eens opnieuw.